HEMMA!

Tjenixen !

Nu är jag hemma i sverige igen . Efter 9 dagars skid åkning , 2 av dom dagarna så åkte jag bräda . Det var riktigt kul faktiskt . Roligare än skidor tyckte jag :)
Hotellet som ja har varit på innan men för 2 år sedan såg sig likt ut . Lika myskigt som förra gången jag va där . En av kvällarna så var det gala middag och det var riktigt gott . 3 eller 4 rätters middag och det mesta var gott . Utepoolen var lika mysig som vanligt , riktigt skönt att hoppa i poolen efter en hel dag med skidor . Vi bastade oxå . Men nu är jag hemma som man sänger '' borta bra , men hemma bäst :D ''

Här kommer lite bilder från vår resa :D


När jag åkte bräda sista dagen .

utepoolen , som man badade i varje dag :D

utsikten i pisten :D

måndag

Ja då är det sista veckan innan sprotlovet börjar :D
Redan på onsdag så åker jag . Ska bli skönt åka iväg faktiskt .
Ja , emma fyllde år i fredags så då va det att fira henne . Hon fick en systemkamera , och hon tog med den för att fota tjejerna men tjejerna ville inte bli fotade tom jag så ja är hennes lilla modell nu :D jag gillar att bli fotad faktiskt . Ja nu kommer inte jag vara hemma på 3 hälger :( för när ja kommer hem och helgen där på så åker jag till karlskrona för att spela en turnering där . Jag längtar faktiskt jätte mycket just nu .
Men här kommer lite bilder som emma har tagit :D

modell : jag
Fotograf: emma andersson :D


modell: jag
Fotograf: emma andersson :D


modell:emmorna :D
Fotograf:emma mårtensson :D


Fredagen med tjajorna !

HELLO !

Fredagen spenderade jag hemma hos nicole tillsammans med emma, vendela , linnéa , julia , alexandra och moa . Mysigt och kul hade vi . sen när det bara va jag julia emma och nicolel kvar så vaknade vi till liv och hadde kul :D Vi sminakde oss som fjortisar och tog typ 100 bilder , sen skrattade vi åt dom . Vid halv 1 tiden så stack julia hem så sminkade vi av oss och gick och la oss .
REDIGT KUL KVÄLL HADE VI !
Här kommer lite bilder !


jag tycker vi är väldigt fiina :P


denna bilden är såå serriös ! NOOT :D


älskar er tjajor !

får bli sista bildn för i dag , ha en bra dag så kommer nog nästa inlägg snart :P
puss

RSS 2.0