dator .

Min lilla dator funkar inte internet på :(
så nu får jag sitta på min stora dator och problemet är att jag inte har några bilder här så jag har fått föra över bilder från den lilla till den stora -.- inte så kul för det är ganska många bilder , men nu är det i alla fall gjort .
Vissa är lite längre tillbaka än andra :P
HAAH ! Som när jag var blond / gul hårig .
Vissa är inte så gammla . Men ja har 2 bilder som ja har som favoriter just nu . Klart jag har fler som jag gillar men ja har gjort dessa själv.
Nu sitter jag och lyssnar på musik , och säger till mej själv att jag är så otroligt nyfiken person . Jag är en sån som om jag inte hör vad någon säger i början och sen låter det spännande och utan att ja tänker på det så kommer ett ord ut från min mun , '' vadå ? '' HAAH! Det ordet bara slinker ut :P
Men men , sånt händer .
Nu ska jag gå och kolla på holywood fruar . det är så otroligt roligt att kolla på :D haha !vi höres och synes hejdå !



Till mina kära vänner !


gillar dessa bilder :)
hejdå vi hörs !

vänner .

Jag har vänner som värkligen betyder för mej . Och dom är jag värkligen glad över att jag har .
Alla har en otroligt stor del i mitt hjärta . Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dom .
Vissa har man kännt länge och vissa har man kännt i i bara några år , men alla betyder lika mycke ändå .
Även om man bråkar så älskar man dom lika mycke ändå .  Även om man är oän i flera dar .
Man hoppas att dom förstår hur mycke man gilalr dom och hur mycke dom betyder för en . man kommer längre i livet om man har vänner . Man kommer alltid längre med vänner .  Som jag skrev innan så finns det inga ord som kan beskriva hur mycke jag älskar dom . Och jag är otroligt glad att jag har dom . Dom finns alltid där , dom står alltid bredvid en . Jag älskar mina vänner ! och glad är jag för tusan att jag har er !
älskr er !!

VÅREN !

Fan JA ! nu är äntligen våren här . man kan stå i bara tröja utan att frysa . Solen gassar på och är härligt varm . Dock har ma nblivit lite sjuk :/ men det är bara lite hosta och förkyld . Annars mår ja prima :D
Det är riktigt skönt att våren är här . Jag har längtat så otoligt mycke  och nu är den här . Har lagt undan dom tjocka jackorna och tagit fram dom lite tunnare . I söndags så tränade man först och sedan så åkte man till burlöv med mamma och schoppade , fick jätte fina nya kläder . Sen när man kom hem så va det att rensa garedroben och 2 kassar gav vi bort och en kasse slängde vi :) så nu är min garedrob lite tom :)
och igår så va det så otroligt fint väder att jag tog lite bilder .
Väldigt härliga bilder faktiskt :)








ha en fortsatt trevlig tisdag , hejdå !

April

JA nu är det det april och det är en ny månad . Och min kompis har räknat ut att det är 10 veckor kvar till sommarlovet . JIPPI :D Ja , lovet har ju varit så jävla roligt om jag får uttrycka mej så :)
Har hunnit med att gör så otroligt mycke . Varit med kompisar och släckten och allt . Jag har många bilder fårn denan veckan . och många minnesluckor . Har dansat och haft kul med kompisar .
Och nu är denna veckan slut och skolan börjar i morron :( BUHUHUHUUU :(
Jag vill inte ha skola det är så otroligt tråkigt , men samtidigt så kommer det bli kul att träffa alla kompisar som man inte hunnit träffa i veckan .
Och snart så kommer mina kusiner hit för att äta och farmor och morfar med hans nya brud . Så då måste man ju vara lite exta snäll . Nä men nu ska jag göra mej lite iordning så vi får höras senare .
Ni kan få se lite bilder från i veckan :)
hejdå :)


















hejdå<3

RSS 2.0