Påsklov

Japp nu är det påsklov och det började med på fredagen då allt blev riktigt roligt . Göra sej i ordning med tjejerna och sedan sätta sej i bilen och bli körd upp till höör typ . Festade lite där ja :P Kom hem vid 2 tiden sen sov jag i 4 och en halv timme . Sen blev det upp igen och köra till karlskrona där man va hela dagen med mårtensson familjen . Sönade blev det fota flipp med emma . Snackade lite och det känndes som vi kom närmare varandra . Riktigt skönt va det . Sen blev det månadag och då kom bella  till mej vid 12 så  gjorde vi oss i orning tillsammans . Sen stack vi in till stan och gick runt och lullade träffade kompisar lite här och där .
Så nu sitter jag framför datorn och gör inget :P Kanske ska ut i kväll och göra något :P vem vet :D
men nu får alla ha det så bra så hörs vi snart igen :) pusss





glad påsk alla :D

tisdsag .

Hejsan . Nu har jag inte skrivit på väldigt länge . Så nu tycker jag att det är dags igen att skirva . Ja jag har inte riktigt haft orken till att lägga upp ett inlägg här :D men nu har jag tid över och inget att göra så varför inte skriva lite .
Ja nu har vi vanna hemma hos oss och hon sover ju så klart i min säng eftersom hon älskar maj :) Jätte mysigt för det har jag saknat . Hade kalas igår för min bror för han fyllde ju 9 år :D grattis till honom . Kusiner kom hit på middag oh sedan stannade kvar en stund . Sen har man ju gått i skolan som så vanligt är tråkigt . Blir nog klar med min mössa på torsdag om vår lärare inte ska vara jobbig . Hoppas att jag blir klar i alla fall .
Ja du just nu så ska jag spara 3 000 kr innan sommarlovet , önska maj lycka till . För jag ska betala en halv systemkamera . Så det är väll bara till att börja spara :)
nä nu ska jag gå och spela min brors nya wi :D hejdå :)

helgen .

Denna helgen har varit helt sjukt galet rolig . Fredagen : Efter skolan så träffade man nicky .Sen så va man ute med kompisar och hade det skoj , sov över med linnéa älsklingen och hade kul . Min mamma e ju sjukt pinsam. HAHAHA!
Lördagen : Åkte in till mobilia med Johan och linnéa hade det sjukt roligt . Sen träffade man fille niclas och simme , sen blev det att dra sej hemmåt för att byta om och sen sticka och spela tennis med nicole . Hennes familj kom till och och vi åt sen stac jahg och nicole till julia oc hade det redigt skoj där asså . Måste göras om tjejer .
Söndagen : Tränade kl:11 -12 . Sen blev det ner till sibbarp med B2 för att fota .  hittade ett ställe där det va vindstilla och solen gassade på . Här kommer lite bilder .


modell : jag   Fotograf:emma

modell : jag    Fotograf : emma

modell : jag    fotograf:emma

modell : jag    Fotograf : emma

modell : jag   Fotograf : emma


söndags vila.

HEJSAN!


Jupp då är man hemma igen efter en helg i karlskrona på tennisturnering . Hade jätte kul dår faktiskt . Roligar än dom andra 2 åren . Denna helgen har jag typ sovit 10 timmar :P Så är ganska trött nu . Sov hela bilfärden hem ganska skönt det oxå . Ja då är det måndag i morron och man är ledig då , ganska skönt . Ska klippa mig i morron oxå . Får se hur det blir . Sen på tisdag blir det skola igen och jag kan säga att jag inte längtar så värst mycke . Ja spelade tennis matcher i fredags men förlorade båda så det va lite tråkigt :( Men helgen har ändå varit rolig . På lördagen åkte man in i stan i karlskrona och handlade medans killarna satt på en resturang och ¨åt . Men affärerna stängde tidigt så det va lite dåligt :( Passade på att handla en tröja medans allt var öppet .
Nä nu hörre ni om ni ursäktar så ska jag försöka att sova nu för nu är jag bäldigt trött så godnatt på er :)


när det gäller ditt leende så slår det alla andras !

RSS 2.0